POP-Muziek

De drijvende krachten achter de theaterproducties van pop-muziek zijn Daan en Martin. Zij maken onafhankelijk en geheel met eigen middelen kindertheater. Van tekentafel tot in het theater zijn zij volledig zelfvoorzienend en in staat om met 2 man een volledige voorstelling te verzorgen.

Daan Kuypers

Met een achtergrond in de evenementen en audio engineering is Daan de man achter de schermen die de technische realisatie verzorgt van de producties. Tijdens de voorstellingen is hij druk in de weer met het licht, geluid en video.
 
Naast de voorstelling is hij de ontwerper en bouwer van het decor en de techniek. Ook is hij de trotste vader van Kees en Toon.

Martin Stritzko

Na zijn afstuderen aan het Fontys conservatorium te Tilburg was Martin o.a te zien in musicals Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?,  We will Rock you en Cabaret. Hij werkte voor het eerst met poppen in de producties ‘Woezel en Pip’ en ‘Kikker’ voor Theater Terra. Voor zijn rollen in Grease en De Fabeltjeskrant werd hij genomineerd  voor de Johny Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke bijrol.  Al 20 jaar combineert Martin zijn theatercarrière met zijn carrière als school- en muziekmeester op een basisschool.